طرح کارآفرینی تهیه کیک اسفنجی و کلوچه

دسته بندي : پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

مقدمه

همان طور که می دانیم با پیشرفت علم و تکنولوژی تقریباً تمام نیازهای روزمره انسان تأمین شده است . چه آنهایی که نیاز اولیه هستند مانند خوراک و چه آنهائیکه نیازهای ثانویه هستند مانند تفریح. ولی چیزی که مهم است این است که بتوانیم در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه این نیازها را برطرف کنیم.

خوراک یک نیاز اصلی برای انسان است و از این رو تولیدکنندگان زیادی رو به تولید مواد غذایی و خوراکی آورده اند مانند کیک که تقریباً در میان تمام مردم جهان به علت دسترسی آسان ، ارزانی قیمت، سالم بودن آن و... دارای مشتری است. جامعه امروز ما با جمعیت جوان خود و دانش آموزان و کودکان فراوان یکی از پر مصرف کننده ترین جوامع این کالا می باشد.

امید است که با تولید مناسب چه از نظر قیمت و چه از نظر کیفیت بتوانیم خدمتی به مردم جامعة ایران عرضه کرده باشیم.


مشخصه های طرح :

عنوان محصولات تولیدی : کیک اسفنجی و کلوچه

ظرفیت تولید : 240 تن در سال                            تعداد روز کاری : 270 روز

تعداد شیفت 2 نوبت در هر روز و هر شیفت 8 ساعت کاری

تهیه سرمایه شرکت :

با توجه ریز هزینه ها، تجهیزات، ساختمان و زمین و ... که به شرح زیر برآورد گردیده است. سرمایه ای معادل 4.065.500.000 ريال جهت راه اندازی خط تولید لازم می باشد.

لازم به ذکر است با تأیید طرح توجیهی و اقتصادی از طرف وزارت صنایع و معادن می توان از بانک رخواست تأمین اعتبار و استقراض نمود. و الباقی سرمایه را حداقل از طریق 3 شریک که از سهامداران شرکت می باشند تهیه نمود.

زمین 1000 متر                                                         2.000.000.000 ريال

ساخت سالن تولید و ساختمان اداری                              1.021.500.000  ريال

خرید ماشین آلات و تجهیزات تولید                                1.004.000.000  ريال

خرید کامپیوتر ، میز و سایر اثاثیه                                     40.000.000    ريال

جمع کل سرمایه مورد نیاز                                          4.065.500.000ريال

با توجه به قانون،  شرکتهای سهامی خاص می بایست در هنگام تشکیل شرکت 35% سرمایه شرکت را سهامداران تعهد و حداقل 20% آنرا نقداً پرداخت کنند. که این مبلغ 284.585.000 ريال می باشد.

ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز

دو عدد فر برقی که هر کدام 80.000.000 ريال است.

دو عدد دستگاه کلوچه زن که هر کدام 90.000.000ريال است.

دو عدد ماشین خمیرگیر که هر کدام 22.000.000ريال است.

یک عدد اکسر میسکر و خمیر زن کلوچه و قالب جمعاً به مبلغ 100.000.000ريال است.

یک عدد ترازوی یک تنی دیجیتال که 15.000.000 ريال است.

دو عدد میکسر کیک که هر کدام 40.000.000 ريال است.

یک عدد وانت برای توزیع کالا 50.000.000 ريال .

یک عدد دستگاه دوخت سلفون و بسته بندی 60.000.000ريال است.

سه دستگاه کامپیوتر و سایر اثاثیه اداری 40.000.000ريال .

یک عدد کمپرسور هوا به مبلغ 70.000.000 ريال.

یک عدد دستگاه رطوبت سنج PH به مبلغ 5.000.000 ريال


زمین و ساختمان :

خرید 1000 متر مربع زمین جهت ساخت سالن تولید و ساختمان اداری و .... از قرار هر متر مربعی 200 هزار تومان به مبلغ 200.000.000 تومان نیازمند است.

جدول مساحت و هزینه های ساختمانی و محوطه سازی

نام ساختمان

زیر بنا (متر مربع)

هزینه هر متر مربع

هزینه کل (هزار ریال)

سالن تولید

انبارها

ساختمانهای اداری + مدیریت

سرویس بهداشتی و رختکن

نمازخانه و غذاخوری

محل زندگی سرایدار + ساختمان نگهبانی

تعمیرات و تأسیسات

آزمایشگاه

حیاط

400

160

150

 

28

37

10+40

 

65

20

90

500

1000

2500

 

1500

1500

1500

 

1000

2000

100

200.000

160.000

375000

 

42.000

55.500

75.000

 

65.000

40.000

9000

جمع

1000

هزار ریال

1021.500

انبارها شامل ، انبار محصول مواد اولیه و انبار ملزومات میباشد .

دسته بندی: پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 3198 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 16

حجم فایل:121 کیلوبایت

 قیمت: 25,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل