دانلود تحقیق بررسی زعفران

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته کشاورزی و محیط زیست (آموزش_و_پژوهش)
این فایل در قالب فرمت word قابل ویرایش ، آماده پرینت و استفاده میباشد

مصارف دارويي زعفران

از زمان هاي باستان براي زعفران هم مثل ادويه هاي ديگر، خواص درماني متفاوتي در نظر مي گرفتند. امروزه بر پايه ي پژوهش هاي علمي در تداوم استفاده گسترده از زعفران در طب صنعتي و گياهي صورت گرفته، خواص متعدد زعفران و تأثير تركيبات مؤثر آن عنايت بسيار زياد پژوهندگان، شركت هاي داروسازي و دست اندركاران دانش پزشكي را به خود جلب كرده است.

از دكتر وينترگريفيت، مولف كتاب هاي راهنماي پزشكي به زبان ساده درباره ي خواص زعفران پرسيده شده واو جواب داد: مهمترين خاصيت زعفران - اعم ازدم كرده يا مخلوط با غذا- مهارفشارخون است كه آن را پايين مي آورد و از همين روي، از ديرزمان، اسپانيايي ها آن را ‹‹داروي قلب›› مي خواندند. زعفران با كاستن از ميزان فشارخون، مانع مانع آسيب رسمي به قلب عروق مي شود و از سكته ي مغزي هم به طرز چشمگيري جلوگيري مي كند.

پيامدها، نمايانگر آنست كه در آينده اي نزديك شايد زعفران يكي از مهمترين جايگزين هاي داروهاي شيميايي شود. از جمله اين موارد مي توان به كاربردهاي زير اشاره كرد:

- كمك به هضم طبيعي غذا، تقويت كننده معده و ضد نفخ.

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته کشاورزی و محیط زیست (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 3018 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 60

حجم فایل:238 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
برچسب ها: زعفران