پاورپوینت مدیریت دولتی و مبانی فلسفی تئوری های مدیریت در تئوريهاي مديريت پيشرفته،

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته مدیریت (آموزش_و_پژوهش)

این پاورپوینت در مورد مدیریت دولتی و مبانی فلسفی تئوری های مدیریت در تئوريهاي مديريت پيشرفته در 75 اسلاید کامل با افکت مناسب و شامل:  مدیریت دولتی و مبانی فلسفی تئوری های مدیریت در تئوريهاي مديريت پيشرفته،مدیریت دولتی،تئوريهاي مديريت پيشرفته،تعاریف سیاسی مدیریت دولتی،هستی شناسی اجتماعی،معرفت شناسی،ساخت گرايي،قراردادگرايي،روش شناسي ،رویکرد استقرایی،ابطال گرایی،رویکرد پارادایمی،رویکرد ها به علوم اجتماعی،واقع گرایی و نام انگاری دربحث هستی شناسی،اختیارگرایی و اجبارگرایی ، و...ومنابع می باشد

قسمتی از متن:

nتعریف مدیریت دولتی با تأکید بر مراحل مدیریتی آن، این سوال را که چگونه مدیریت عمومی در برمی­گیرد مشارکت کنندگانش رو در طراحی اهداف دولتی، بی پاسخ می­گذارد.

nمدیریت اداره به عنوان یک رشته مستقل همیشه بحث برانگیز است. اولین بار او فرزندخوانده علم سیاست بود و در تعداد زیادی از دانشکده ها این رشته از طریق برنامه درسی علم سیاست ارائه می­شد. پس از مدت­ها تعدادی از مکاتب مدیریت و کسب و کار آن را به عنوان یک نوع خاص از اداره پیشنهاد دادند. در دهه های اخیر بخش­های مجزا و دوره های تحصیلی مجزا برای آن در نظر گرقته شده است. اما به عنوان یک رشته کامل، عناصر تشکیل دهنده آن از لحاظ فکریاز یکدیگر دور هستند.

nدر پاسخ به اینکه آیا مدیریت عمومی یک رشته علمی قانونی هست؟ افراد صادق با دیدگاه های مختلف عنوان می کنند که هم موافقند و هم مخالف. از این رو ما در کنار والدو هستیم و این موضوع رو بررسی می­کنیم. اگر چه مدیریت عمومی از نظر وحدانیت مشکل دارد اما اغلب یک رشته مشروع در نظر گرفته می شد. ما همچنین ادعا می­کنیم که رشد و چابکی عناصر وابسته اش باعث شده تا هم سالم باشه و هم از لحاظ فکری نیرومند شود. یک رشته بدون مباحثه ضرورتا باید منحط گردد. رشته مدیریت امور عمومی در واقع خیلی سالم است.

n

n

nتعریف مدیریت اداره عمومی می­تواند خیلی راحت باشد. در واقع با شنیدن نام آن، چیزی که در ذهن هر فردی عادی در جامعه نقش می بندد، چیزی جز دولت در عمل نیست؛ یعنی مدیریت تلاش­های دولتی و یا اجرای سیاست­های دولتی. چنین تعریف ساده انگارانه ای در حالی که دقیق است، برای این امر خطیر کافی نیست. نویسندگان این کتاب بر این باورند که هیچ چیز مهم­تر از آن نیست که به عنوان یک مقدمه برای آشنایی با مدیریت مدیریت دولتی، گسترده­ترین تعریف ارائه گردد. بر این اساس خواهیم توانست به عمق، جزئیات ظریف و کیفیت آن پی ببریم. با این حال بحث­های ارائه شده در این فصل، ماهیتاً ناقص است.

nاختیارگرایان معتقد اند که انسان یک موجود خلاق و خالق محیط و پیرامون خود است.

n

n اما اجبارگرایان می گویند که انسان تابع و مقهور محیط بوده و اعمال شان فقط محرک و پاسخ است.

nبنابر ساخت گرايي، معرفت روزمره حاصل مردمي است كه دركي از برخوردهايشان با جهان فيزيكي و ساير مردم دارند و معرفت علمي اجتماعي، حاصل كار دانشمندان اجتماعي است كه اين معرفت روزمره را به زبان فني باز تفسير مي كنند.

nزيرا اين احتمال وجود ندارد كه انسان هاي جايزالخطا، جهان بيروني را از طريق مفاهيم، نظريه ها، معرفت پيشين و تجارب گذشته، مشاهده كنند و كشفياتي حقيقي دربارة جهان داشته باشند.،

n

nهستي شناسي ايده آليستي: واقعيت در برگيرندة تفسيرهايي است كه مخلوق ذهن انساني اند.

n

nواقعيت اجتماعي تركيبي از تفسيرهاي مشتركي است كه كنشگران اجتماعي در زندگي هاي روزمره شان توليد و باز توليد مي كنند.

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته مدیریت (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 3420 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 75

حجم فایل:409 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل