مقاومت گیاه به شته توسط بتا آمینو بوتیریک اسید
شته سبز هلو با استفاده از خرطوم بلند و باریک خود به بافت برگ نفوذ کرده, از آوند آبکش تغذیه می کند و این گونه باعث خسارت به گیاه می شود. در این مقاله مشخص شد تیمار بتا آمینو بوتیریک اسید, باعث افزایش مقاومت گیاه باقلا به شته سبز هلو می شود. به علاوه مشخص گردید که این افزایش مقاومت به دلیل افزایش بیان ژن کیتیناز در گیاه باقلا است.
تعداد مشاهده: 4237 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.pdf
فرمت فایل اصلی: pdf
تعداد صفحات: 9
حجم فایل:393 کیلوبایت