مقاومت گیاه به شته توسط چای سبز

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته کشاورزی و محیط زیست (آموزش_و_پژوهش)

شته سبز هلو با استفاده از خرطوم بلند و باریک خود به بافت برگ نفوذ کرده, از آوند آبکش تغذیه می کند و این گونه باعث خسارت به گیاه می شود. در این مقاله مشخص شد که تیمار عصاره چای سبز باعث افزایش مقاومت گیاه باقلا به شته سبز هلو می شود. به علاوه ثابت گردید این افزایش مقاومت به دلیل افزایش بیان ژن کیتیناز در گیاه باقلا است. 

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته کشاورزی و محیط زیست (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 3361 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 9

حجم فایل:414 کیلوبایت

 قیمت: 15,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل