فایل روشهاي آمپلوگرافي و آمپلومتري برای بررسی ارقام محلي انگور

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته کشاورزی و محیط زیست (آموزش_و_پژوهش)
دانلود پایان نامه شناسايي و ارزيابي ارقام محلي انگور شهرستان مرند
( استان آذربايجان شرقي)
با استفاده از روشهاي آمپلوگرافي و آمپلومتري


پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد (M.Sc)

این فایل با فرمت Word بوده و قابل ویرایش است و همچنین آماده پرینت می باشد


خلاصه و فهرست کلی:


عنوان   صفحه
چکیده     1
مقدمه      2
فصل اول: کلیات تحقیق    4
1-1- رده بندی گیاهی و مشخصات گیاه شناسی    5
1-1-1- ریشه    5
1-1-2- تنه وبازوها     6
1-1-3- شاخه های یک ساله    7
1-1-4- جوانه     8
1-1-5- پیچک     11
1-1-6- برگ     12
1-1-6-  گل    13
1-1-8- خوشه ومیوه    14
1-2- سطح زیر کشت انگور در دنیا و ایران    16
1-3- انگورهای تازه خوری، کشمشی وشیره ای    17
 1-4- ارزش غدایی انگور    18
فصل دوم: بررسی منابع    19
2-1- روشهای شناسایی درختان میوه    20
2-1-1- شناسایی ارقام میوه براساس صفات مورفولوژیکی    20
2-1-2- شناسایی ارقام میوه به روش مولکولی    26
فصل سوم: موادها و روش ها    29
3-1- مواد و روش ها    30
3-1- شاخه جوان    31
3-2- 1- میزان بازشدگی نوک    32
3-2- 2- تراکم کرک های خوابیده نوک    32
3-2- 3- شاخه رنگ آنتوسیانین کرکهای خوابیده نوک    33
3-3- صفات اندازه گیری شده روی برگ جوان    33
3-3-1 رنگ سطح رویی پهنک    33
3-3-2- تراکم کرک های خوابیده بین رگبرگ های اصلی در سطح زیرین پهنک    34
3-2- تراکم کر ک های ایستاده روی رگبرگ های اصلی در سطح زیرین پهنک    34
3-4- صفات شاخه سال جاری    35
3- 4- 1- عادت رشد (قبل ازبستن)    35
3- 4- 2- رنگ قسمت پشتی میان گره(نوردیده)    35
3- 4- 3- رنگ قسمت شکمی میان گره    36
3- 4- 4- تراکم کرکهای ایستاده درمیان گره ها    36
3-5- پیچک     37
3- 5- 1 تعدادپیچکهای متوالی    37
3 – 5-2- طول پیچک    37
3- 6- اندامهای جنسی گل    39
3-7- برگ گل    39
3-7-1- اندازه ی پهنک    39
3-7-2-  شکل پهنک    39
3-7-3-  تاولی شدن سطح رویی پهنک    40
3-7-4-  تعداد لوب    40
3-7-5- عمق بریدگی های جانبی بالایی    41
3-7-6- آرایش بریدگی بالایی بین بخشهای پهنک    41
3-7-7-  آرایش بریدگی پهنک در مجاور دمبرگ    42
3-7-8-  بریدگی ختم شده به رگبرگ های اصلی    43
3-8- دندانه    43
3-8-1  طول دندانه    43
  3-8-2- نسبت طول به عرض دندانه    44
3-8-3- شکل دندانه    44
3-9- برگ کامل    45
3-9-1- رنگ انتوسیانین رگبرگهای اصل درسطح رویی پهنک    45
3-9-3- تراکم کرکهای ایستاده روی رگبرگهای اصلی درسطح زیرین پهنک     45
3-9-4-  طول دمبرگ درمقایسه بارگبرگ میانی    46
3-10- زمان شروع رسیدن حبه    46
3-11- خوشه    47
3-11- 1- اندازه(بدون دم)    47
3-11- 2- تراکم    47
3-11- 3- طول دم خوشه     48
3-12- حبه      48
3-12-1- اندازه حبه    48
3-12-2- شکل حبه    49
3-12-3- رنگ پوست (بدون لایه سفید ومومی)    50
3-12-4- سهولت جداشدن از دمگل    50
3-12-5  ضخامت پوست    51
3-13- گوشت حبه     51
3-13-1- رنگ انتوسیانین گوشت    51
3-13-2- سفتی گوشت    52
3-14- شاخص طعم    52
3-15- تشکیل دانه    54
3-16- شاخه چوبی      55
3-16-2- صافی سطح    55
فصل چهارم: نتایج و بحث     56
4-1- ارقام شناسایی شده در شهرستان مرند    57
4-2- بررسی خصوصیات اندازه گیری شده ارقام انگور    62
4-2- 1-صاحبی(sahebi)    62
4-2- 2-عسگری (asgari)    63
4-2- 3-گز نداحی (gaz nadahi)    64
4-2- 4- خلیلی (khalili)    66
4-2- 5-فن آقی (fan agi)    67
4-2- 6- امام(emam)    68
4-2- 7- تبرزه (tabarze)    70
4-2- 8- کشمشی(keshmeshi)    71
4-2- 9- انگور سفید(اغ ایوزوم)(ngour sefid)    72
4-2- 10- کشمشی قرمز (keshmeshi germez)    73
4-2- 11- دیزماری (diz mari)    74
4-2- 12- پستان گاو(اینح امجحی) PESTAN GAVE    76
4-2-   13- رزاقی( RAZAGI)    77
4-2- 14. فخری سرخ  FAKHRI SORKH    78
4-2- 16- رشیدی    RASHIDI    80
4-2- 15-کافوری  KAFOURI    81
4-2- 17- پلنگی PALANGI    82
4-2- 18- حسینی HOSSEYNI    84
4-2- 19- گرمیان  GARMIYAN     85
4-2- 20- خزانی KHARANI    87
4-2- 21- علی بابا  ALIBABA    88
4-2- 22- سلطانی  SOLTANI    89
4-2- 23- خلیلی سیاه(قره خلیلی) KHALILI SIYAH'DH    91
 4-2- 24- مسکا  MESKA    82
4-2- 25- عسگری دانه دار.  ASGARI   DANEDAR     94
4-2- 26- لعلی بی دانه LALIYE BI DANE     95
4-2- 27- انگور کج(بورن ایی)ANGOR KAJ     96
4-2- 28- ریش بابا RISH BABA      97
4-2- 29- الحقی(ALHAGI )     98
نمودار تجزیه کلاستر به روش وارد    61
5-1- پیشنهادات     101
منابع و مإخذ     102


چکیده :
انگور(Vitis vin iferal)یکی از مهمترین محصولات میو های باغی است که دیر باز مورد استفاده بشر قرار می گیرد .این گیاه از نظر اقتصادی بسیار حائز اهمیت می باشد. وتنوع مصرف جهانی وسطح زیر کشت این گیاه اهمیت ان را چندین برابر کرده است انگور گیاهی چوبی دائمی وکم وبیش سازگار با مناطق مختلف آب وهوایی است میوه ان درمیان دیگر میوه های درختی به واسطه داشتن متابولیت های ثانویه وتنوع مصرف و(تازه خوری,رذ کنسروی  , خشکبار) منحصر به فرد وجایگاه خاص درتجارت جهانی دارد با توجه این که استان آذربایجان شرقی باداشتن بیش از 23570 هکتار سطوح زیر کشت باغات انگور در کشور می باشد که 607 هکتار آن در شهرستان مرند انجام می گیرد و نیز به دلیل اینکه تعداد ارقام در این استان نسبتا زیاد است بنابراین این ضرورت شناسایی ارقام انگور بیش از پیش در این منطقه احساس می شود.
بنابراین شناسایی ارقام چه در مورد انگور وچه در مورد سایر گیاهان ونیز شناسایی ژنهای با ارزش آنها عملا می تواند باعث نجات ارقام تجارتی شود.
با این مقدمات شناسایی ارقام انگور در استان آذربایجان شرقی در شهرستان مرند بر طبق دیسکریپتور بین المللی در سال 1389 انجام شد از بررسی های که انجام دادیم به تعداد 29 رقم انگور در این شهرستان شناسایی شد جهت شناسایی این ارقام 46 صفت روی هر یک از  ارقام مورد مطالعه قرار گرفت رنگ میوه¬ سفید یا سبز - زرد (22 رقم ) سیاه (3) قرمز (4) و رقم الحقی دارای گلهای ماده با پرچم های واژگون و بقیه ارقام دارای گل های هرمافرودیت بودند رقم تبرزه. بیشترین شیرینی و رقم رزاقی کمترین شیرینی را دارا بود. بیشترین تشابه بین رقم سلطانی و رزاقی و کمترین تشابه بین رقم مسکا و رزاقی است. در بین این ارقام رقم به نام مسکا از بقیه ارقام متفاوب بود.  

واژه های کلیدی: انگور ، ارقام ، آمپلوگرافی، مورفولوژیک، تجزیه کلاستر

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته کشاورزی و محیط زیست (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 4809 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:

فرمت فایل اصلی: docx.

تعداد صفحات: 113

حجم فایل:1,758 کیلوبایت

 قیمت: 65,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل