تحقیق تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها
دانلود تحقیق تاریخچه غذاهای دریایی در دنیا و ارائه دستور پخت یکی از آنها ۲۲ ص فرمت word
فهرست مطالب
مروری بر تاریخچه غذاهای دریایی 2
انواع غذا دریایی : 4
تاکو ماهی 4
انواع غذا دریایی : میگو و مارچوبه کبابی 5
انواع غذا دریایی : 6
شنیتسل خرچنگ 6
سوشی: 7
انواع سوشی 7
ساشیمی(Sashimi): 7
نِگیری (Nigiri): 8
گوانگ نگری (Gunkan Nigiri): 9
هوسوکامی (Hosomaki): 10
فوتوماکی (Futomaki): 11
اوراماکی (Uramaki): 12
تماکی (Temaki): 13
چیراشی (Chirashi): 14
موارد لازم برای تهیه سوشی 15
ملزومات تهیه برنج سوشی 15
طرز تهیه سوشی 16
طرز تهیه برنج سوشی 16
سوشی سالمتر 17
انتخاب سالمترین رول سوشی 18
وسواس برای کیفیت ماهی خام 18
انتخاب بهترین سوشی 19
تعداد مشاهده: 4582 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 22
حجم فایل:1,506 کیلوبایت