کتاب تغذیه بیماران سرطان ریه

دسته بندي : 🔺سایر » 🔺پروژه های آموزشی

آنچه در کتاب ” تغذیه بیماران سرطان ریه ” می خوانیم :

سرطان ریه چیست
گلابی و سرطان ریه
ماهی سالامون و سرطان ریه
زنجبیل و سرطان ریه
زردچوبه و سرطان ریه
گوجه فرنگی و سرطان ریه
تخم کتان و سرطان ریه
هویج و سرطان ریه
تمشک و سرطان ریه
سویا و سرطان ریه

در قسمتی از کتاب ” تغذیه بیماران سرطان ریه ” آمده :
زردچوبه وسرطان ریه
کورکومین یک ماده فعال اصلی در ترکیبات زردچوبه است؛ یک ضدالتهاب موثر با خواص آنتی اکسیدان قوی که ۳ درصد از وزن زردچوبه را تشکیل می دهد.

دوز مصرف مناسب این ماده را ۱ گرم در روز توصیه کرده اند. رسیدن به این میزان مصرف از کورکومین فقط با استفاده از پودر زردچوبه به عنوان ادویه در طول یک روز بسیار سخت است.

به همین دلیل برای بهره مند شدن از تمام خواص زردچوبه شما می توانید از کپسول زردچوبه استفاده کنید.
سرطان یک بیماری بسیار خطرناک است که به دلیل رشد سلولی غیر قابل کنترل رخ می دهد. سرطان انواع مختلفی دارد که دارای نقاط مشترک زیادی هستند.

به نظر می رسد برخی از آنها به مکمل های کورکومین پاسخ می دهند. کورکومین موجود در زردچوبه برای درمان سرطان مورد مطالعه قرار گرفته است و محققان به این نتیجه رسیدند که این ماده بر رشد و تکثیر سلول ها تاثیر دارد.

این تحقیقات نشان داده اند که کورکومین موجود در زردچوبه می تواند باعث مرگ سلولهای سرطانی، کاهش رشد رگهای خونی در تومورهای سرطانی و جلوگیری از متاستاز ( پراکنده شدن سلولهای سرطانی در بدن ) شود.

دسته بندی: 🔺سایر » 🔺پروژه های آموزشی

تعداد مشاهده: 2600 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 49

حجم فایل:1,920 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل