شیمی و تکنولوژی مواد غذایی ۲ واحد نظری رشته شیمی کاربردی نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا اصول

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » 🔺پاورپوینت ها

دسته بندی : پاورپوینت

نوع فایل : PowerPoint (pptx) قابل ویرایش و آماده پرینت

دانلودفایل پاورپوینت

PowerPoint    

شیمی و تکنولوژی مواد غذایی

۲ واحد نظری  رشته شیمی کاربردی

نام منبع و مؤلف: تکنولوژی فراورش غذا

اصول و کاربرداثر  پی. جی. فیلاوز

 ترجمه مرتضی سهرابی

نسخه قابل ویرایش

تعداد صفحات :90

جایگاه درس

درس شیمی و تکنولوژی مواد غذایی یک درس دو واحدی نظری همراه با یک واحد عملی از دروس اختیاری رشته شیمی کاربردی است.

از نظر مصرف کننده، مهمترین کیفیت غذا مشخصه‌های احساسی آن (بافت، طعم، بو، شکل و رنگ) است. این خواص سبب گزینش محصولات معینی توسط خریداران می‌شود. تفاوتهای جزئی بین تولیدات تجارتی از یک ماده غذایی خاص می‌تواند اثر مهمی بر پذیرش محصول یک کارخانه معین داشته باشد.

بسیاری از غذاهای مایع، طی فراورش از محلی به محل دیگر منتقل می‌شوند .

 غذاهایی به صورت گرد نرم و یا متشکل از قطعات کوچک را نیز برای سهولت عمل به شکل سیال در می‌آورند.

سیالات معمولاً به استاتیک (ایستایی) و دینامیک (پویایی) تقسیم می‌شوند.

 

فروش فایل با سایت   لوکس فایل

 بکارگریی تم، افکت ها، تصاویر و اشکال متحرک بسیار زیبا

  نوع فایل  PowerPoint    pptx قابل ویرایش و آماده پرینت می باشد

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » 🔺پاورپوینت ها

تعداد مشاهده: 389 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: پاورپوینتPowerPoint

تعداد صفحات: 90

حجم فایل:14,856 کیلوبایت

 قیمت: 45,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل