فایل بررسی فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)
دانلود پروژه بررسی نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند
این فایل با فرمت word قابل ویرایش ، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی میباشد
قسمتی از متن و فهرست کلی:
قبل از ورود به مباحث اصلی- این نیاز وجود دارد که شناخت کلی از مراحل تولید قند و شکر وجود داشته باشد . همان طور که در نمودار ۱-۱ مشاهده می شود خلاصه ای از این مراحل را بدون ذکر جزپیلات می توان به صورت زیر بیان کرد قابل ذکر است که خطوط تولید درکارخانه هایقند کم و بیش با هم تفاوتهایی دارند اما سعی بر ان است که متداولترینروشها و خطوط تولید در کارخانه های ایران مبنای توضیحات باشد
۱- کاشت داشت و برداشت چغندر
۲- تحویل دادن چغندر قند به کارخانه
۳- تخلیه چغندر و نگهداری ان در سیلو :
۴- انتقال چغندر به محل فرایند
۵- شستشو ی چغندر
۶- تهیه خلال چغندر
۷- استخراج قند از خلال
۸- خشک کردن تفاله
۹- تصفیه شربت خام
الف- تهیه شیر اهک و گاز کربنیک
ب- زدن شیر اهک به شربت یا دفکاسیون
ج- زدن گاز کربنیک به شربت
د- صاف کردن
ه-سولفیتاسیون و رنگبری شرب
۱۰- تغلیظ شربت یا اواپراسیون
سانتريفوژ:
مرحله قند سازي:
قند حبه:
قندكله:
شستشوي نيشكر
عصاره گيري از نيشكر
توزين شربت خام
آهك زني به شربت خام نيشكر (Liminig of cane juice)
ته نشین سازی ناخالصیها و زلال سازی شربت نیشکر Clarification of cane juice)
تغلیظ شربت
طباخي براي توليد شكر خام
تصفيه شكر خام
آفيناسيون شكر خام (Affination of raw sugar)
حل كردن شكر خام(Melting)