فایل بررسی انواع پیل سوختی و نیروگاه های هیبریدی و پیل سوختی

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته مکانیک (آموزش_و_پژوهش)

دانلود پایان نامه بررسی انواع پیل سوختی و نیروگاه های هیبریدی و پیل سوختی
این فایل در قالب فرمت word قابل ویرایش ، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی میباشد

قسمتی از متن:

طبق پیش بینی­های انجام شده توسط آژانس بین المللی انرژی، عمده تولید برق در آینده بر پایه توربین های گازی خواهد بود.لذا دست یابی به فناوری تولید با بازده بالا، آلودگی کمتر و همچنین هزینه تعمیر و نگهداری پایین از ملزومات ضروری تولید انرژی الکتریک می­باشد. به کارگیری توربین­های گازی در سیکل­های نوین یکی از راه­کار­های برآوردن این مهم است.

بحران انرژی در عصر حاضر یکی از چالش­های پیش روی بشر است.امروزه تقاضای انرژی به طور پیوسته در حال افزایش بوده و در آینده نیز این روند ادامه پیدا خواهد کرد.

براساس مفاد پیمانی که در دسامبر 1997 در کنفرانس کیوتو به تصویب رسید، صنایع مرتبط با انرژی درتمام کشور­ها نه تنها با مشکل پیدا کردن راهی برای تولید توان بیشتر با بازدهی بالا رو برو خواهند بود، بلکه باید توجه خاصی به محیط زیست و بهره برداری بهینه از منابع طبیعی مبذول دارند.

توربین­های گازی از جمله سیستم­هایی می باشند که از سالها پیش در تولید انرژی الکتریکی نقش موثری داشته اند.عامل اصلی توسعه توربین­های گازی با توان و کارایی بالا،دسترسی به گاز طبیعی با قیمت ارزان است [1].

با توجه به رشد روز­افزون استفاده از انرژی­های تجدیدناپذیر، محدودیت این منابع و مشکلات زیست محیطی ناشی از بکارگیری آنها، سبب توجه جهانیان به تنوع استفاده از انواع انرژی و بهره گیری از منابع جدید انرژی با استفاده از روش های پایدار، ایمن و سازگار با محیط زیست شده است.

در این میان با توجه به ویژگی­های خاص هیدروژن پیش بینی می شود که بخش عمده انرژی مورد نیاز نسل­های آینده از این ماده تامین گردد،به گونه ای که برخی از صاحب نظران عصر آتی را متعلق به هیدروژن و فناوری­های مربوط به آن می­دانند.

فناوری­های پیل­سوختی که درآن هیدروژن طی یک سری واکنش­های الکتروشیمیایی با اکسیژن تولید الکتریسته و حرارت می کند، یکی از بهترین گزینه­های تولید انرژی در آینده محسوب می شود[2].

از مزایای این فناوری می­توان به تولید ناچیز آلاینده­های زیست محیطی، راندمان بالا نسبت به فناوری­های دیگر، امکان استفاده همزمان از انرژی الکتریکی و حرارتی تولید شده توسط پیل، دامنه گسترده تولید توان از نانو وات تا چندین مگاوات، کاربرد در صنایع مختلف نظیر حمل و نقل،نظامی؛هوافضا و غیره، تنوع مصرفی جهت تولید هیدروژن لازم برای راه اندازی پیل سوختی، نداشتن قطعه متحرک و کاهش نیاز به تعمیرات، آلودگی صوتی پایین و غیره اشاره کرد.

این فناوری سازگاری بسیار خوبی با مفاد پیمان کیوتو داشته و می­تواند به عنوان یک جایگزین برای موتور­های کم بازده با آلایندگی بالا استفاده شود.

با توجه به موارد فوق امروزه ترکیب پیل­های سوختی با سیکل توربین گاز مورد توجه بسیاری از پژوهشگران قرار گرفته است. همانطور که در شکل 1-1 مشاهده می­شود، سیستم هیبریدی حاصل دارای راندمان بالایی نسبت به پیل­سوختی و سیکل توربین گاز تنها بوده و پژوهشگران زیادی به همراه­شرکت های سازنده متعدد در پی تجاری کردن این سیستم و همچنین افزایش توان و بازده آن می­باشند.

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته مکانیک (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 6894 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:

فرمت فایل اصلی: doc

حجم فایل:11,583 کیلوبایت

 قیمت: 45,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل