دانلود گزارش کاراموزی كارخانه تن ماهي پونل

دسته بندي : پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی
دانلودگزارش کاراموزی كارخانه تن ماهي پونل

این گزارش کاروزی با فرمت Word قابل ویرایش بوده و همچنین آماده پرینت می باشد

مقدمه
پروژه بنده در مورد كارخانه تن ماهي پونل مي باشد . كه واقع در استان گيلان ،30 كيلومتري شهرستان انزلي شهري به نام پونل مي باشد .

شركت پونل يكي از هفت شركت زنجيره اي pounel group است كه فعاليت خود را از سال 68 آغاز كرده و در ابتدا با پرورش شاه ميگو و سپس با توليد كنسرو خوراك ، كنسرو ماهي در روغن زيتون ، كنسرو رژيمي ، كنسرو ماهي در روغن آفتابگردان ، fastfood ، صادرات شاه ميگو به كشورهاي آلمان – هلند – امريكا و ساير كشورهاي مجاور مشغول به فعاليت است .

البته هم اكنون نيز گروه R&D ( تحقيق و توسعه ) در حال مطالعه طراحي جديد است كه بزودي توليد سوسيس و كالباس پونل نيز آغاز شود .

تعداد پرسنل شاغل در كل كارخانه در ابتداي توليد يعني در سال 68 بيست نفر بود ، اما در حال حاضر تعداد پرسنل 120 نفر مي باشد . كه تعداد 40 نفر از اين افراد داراي مدرك كارشناسي و كارشناس اعم از فني و اداري و آزمايشگاه و غيره مي باشد . و 20 نفر ديگر از اين افراد داراي مدرك فوق ديپلم كه در توليد و انبار داري و قسمت فروش مشغول به كار مي باشند و 60 نفر ديگر اين افراد نيز داراي مدرك ديپلم و زير ديپلم مي باشند كه كارگران واحدهاي مختلف محسوب مي شوند و كلاً 80 نفر از اين افراد در بخش توليد فعاليت مي كنند كه متوسط سابقه كارشناس 10 سال و متوسط سابقه كاگران در حدود 15 سال مي باشد .

اطلاعات فني كارخانه

1-   ظرفيت سردخانه زير صفر ،60تن مي باشد .

2-   ظرفيت ديگهاي بخار        2 عدد ديگ 3 تني Fire tube

          1 عدد ديگ 2 تني Fire tube مي باشد .

3- چهار عدد دستگاه لينگر در بندي كنسرو وجود دارد .

4- ماكزيمم توان دربندي هر دستگاه در يك دقيقه 50 عدد قوطي مي باشد.

5- قدرت برق اين كارخانه 250 كيلو وات مي باشد .

6- تعداد پرسنل شاغل در كل كارخانه 120 نفر مي باشد كه تفكيك اين نيروها در هرواحد به صورت زير مي باشد :

در قسمت توليد 80 نفر – نگهباني 8 نفر – اداري 12 نفر – فني 12 نفر – و قسمت انبار نيز 8 نفر مشغول به كار مي باشند .

7- يك شيفت در روز در حال توليد مي باشند كه هر شيفت كاري 8 ساعت مي باشد.

 8- تعداد توليد روزانه30000 قوطي در روز است ولي ظرفيت اسمي توليد كارخانه 50000 قوطي است .

9- مصرف ماهي ورودي به كارخانه نيز 15 تن در هر روز مي باشد . 

 

توضيح كامل روند توليد

ابتدا ماهي خام در ورودي سالن توليد شماره 1 ( كه در تصوير layout كارخانه مشخص شده است ) توسط دستگاه هاي برش A قطعه بندي مي شود و سپس در مرحله بعد در اتاق پخت اوليه شماره 2 توسط فشار بخار اتاقهاي استيل پخت قسمت b پخته مي شوند.

ماهي پخته شده در مرحلهبعد وارد سالن اصلي توليد 6 شده و پس از آن توسط دستگاه هاي پركن وارد قوطي مي شوند و پس از انتقال در 1 و 2 line با نوار نقاله به سمت دستگاه نمك ريز و روغن ريز رفته و مواد لازم داخل قوطي ريخته مي شوند و در ادامه قوطي محتوي ماهي با نمك و روغن به سمت تونل اگز است رفته تاكل هواي موجود در داخل قوطي تبخير و استريل اوليه انجام گيرد .

در انتهاي خط توليد دستگاه در بندي قوطي ها را در بندي نموده و كار توليد تمام مي شود . البته به منظور ماندگاري قوطي كنسرو براي 2 سال بايد قوطي حاصل از دستگاه دربندي در دستگاه اتوكلاو ( كه در قسمت G مي باشد . ) و تحت فشار bar 1/1 و دماي 120 درجه قرار مي گيرد . تا به اصطلاح استريل نهايي انجام گيرد حال قوطي كنسرو آماده ارائه به بازار مصرف مي باشد . البته محاسبه cold point يا مركز محتويات قوطي و معروف به نقطه سرد و تنظيمات دستگاههاي خط توليد محاسبات ديگري دارد كه مختص رشته مكانيك بوده و از توضيح آن خودداري مي شود .

در شركت تن ماهي پونل خرابي ناگهاني هر دستگاه مي تواند منجر به توقف توليد شود . اين امر بدليل وابستگي دستگاه ها به يكديگر است كه توقف هر دستگاه موجب بيكاري پرسنل در مدت زمان توقف توليد مي شود كه البته براي رفع يا كاهش ضريب ناگهاني توقفات ، برنامه p.m ( نگهداري پيشگيرانه ) انجام مي گيرد .

اگر راندمان ماهي ورودي 2 در نظر گرفته شود ( يعني از هر يك كيلو ماهي ، دو عد قوطي كنسرو بدهد چون هر روز 30000 قوطي توليد مي شود و مقدار ماهي خام مصرفي 15 تن است اين يعني كارخانه به اندازه ظرفيت اسمي توليد ندارد چون مواد اوليه محدود است و بدليل بالارفتن هزينه هاي مواد اوليه – هزينه توليد – هزينه پرسنل – هزينه استهلاك – هزينه تعميرات و نگهداري – هزينه بيمه – هزينه برق ، آب ، سوخت ، تلفن – هزينه هاي جاري – هزينه ...

اين شركت توان توليد تامين هزينه ها را در صورت توليد اسمي نخواهد داشت .

با اين وجود هر عدد قوطي كنسرو با در نظر گرفتن مواد اوليه و هزينه هاي فوق 900 تومان برآورد مي شود كه قيمت فروش هر قوطي كنسرودر بازار 1200 تومان است .

بنده باانجام دادن اين تحقيق توانستم دو پيشنهاد به مسئولان شركت تن ماهي پونل بدهم ( البته باراهنمايي هاي استاد عزيز و ارجمند )

1-    پيشنهاد اول اينكه دستگاه پر كن قوطي اين شركت توانايي پر كردن فقط 40 عدد قوطي رادر دقيقه دارد كه اگر از دستگاهي ( كه در بازار نيز وجود دارد ) كه توانايي پر كردن 160 عدد قوطي را در دقيقه دارد را خريداري نمايند . مقرون به صرفه مي باشد و توليد نيز در زمان كمتري انجام مي شود در اين صورت مشكل عدم تناسب ظرفيت نيز از بين مي رود .

2-    پيشنهاد دوم بنده ، براي كاهش مشكلات عبور و مرور در داخل سالن توليد و كاهش زمان انتقال مواد و حتي افراد از جمله مهندسين و كارگران شركت بود . كه سالن توليد اين شركت به صورت ( L ) شكل است كه اگر اين سالن ها به صورت موازي باشند مشكلات انتقال بار و ... بر طرف خواهد شد .

البته مدير عامل شركت در مورد بند يك به صورت فوري دستور را صادر فرمودند . در مورد پيشنهاد دوم باز هم موافق بودند اما به علت زمان زيادي كه تعمير سالن توليد احتياج داشت تا به صورت موازي ساخته شود انجام نگرفت ولي گفته شد كه در ساخت سالنهاي ديگري كه قرار است در تابستان سال آينده انجام شود اين مورد را حتماً در نظر خواهند داشت و اجرايي مي كنند .

نيروي كار آمد و متخصص – آموزش ضمن خدمت – كنترل نقاط بحراني توليد – اجراي ضوابط دقيق ايمني – اجراي برنامه P-M و غيره از عوامل بهبود كيفيت تن ماهي پونل شده به طوريكه اين شركت گرانترين با كيفيت ترين محصول رادر بازار عرضه مي كند .

دسته بندی: پروژه های کارآفرینی » پروژه های طرح توجیهی خوراک و صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 5098 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 16

حجم فایل:142 کیلوبایت

 قیمت: 25,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل